Sikkerhed og privatliv

Er det sikkert at handle online?

Sikker shopping

Det er sikkert at benytte betalingskort, når du handler i vores webshop, fordi betalingen foregår via en såkaldt SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). En SSL-kryptering sikrer, at ingen kan få fat i de informationer, som du indtaster i forbindelse med køb hos os. Selve transmissionen er godkendt af NETS, hvilket sikrer dig bedst muligt.

nets

 

 

 

 

 

Din garanti for, at du befinder dig i en sikker betalingszone, når du handler på nettet, er et lille ”Secure Server”-ikon, som vises øverst i din webbrowser. Oftest forestiller ikonet en lukket hængelås.

sikker

Sikker betalingsside
Når du benytter betalingskort på nettet, kan du gøre indsigelse og få dine penge tilbage, hvis du kan godtgøre:

– at du ikke har modtaget din vare
– at dit kort er blevet misbrugt af en anden
– at der er hævet et ukorrekt beløb på din konto, uden at du har givet lov.
– at du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen

Du kan gøre indsigelse ved at henvende dig til udstederen af dit betalingskort, ofte dit pengeinstitut. Pengeinstituttet skal uden yderligere stillingtagen til indsigelsen tilbageføre beløbet til dig.

Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en webshop, der benytter SSL i sit betalingssystem.

Hvad er EasyFix's privatlivspolitik?

Privatlivspolitik og cookies

Vores privatlivs- og cookiepolitikker beskriver, hvordan easyfixshop.dk anvender og beskytter enhver information, du giver easyfixshop.dk, når du bruger vores hjemmeside. Easyfixshop.dk er forpligtet til at sikre, at dit privatliv er beskyttet. Databeskyttelse er en tillidssag, og det er meget vigtigt for easyfixshop.dk, at vi har din tillid. Skulle vi bede dig om at give visse oplysninger, når du bruger easyfixshop.dk, kan du være sikker på, at den kun vil blive brugt i overensstemmelse med disse politikker, og at det sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. Easyfixshop.dk kan derfor også ændre disse politikker fra tid til anden ved at opdatere nedenstående sider.

I de følgende afsnit kan du læse om de informationer vi indsamler og hvordan vi behandler og opbevarer dem. Det vil derudover fremgå hvad vi bruger informationerne til og hvordan du gør indsigelse vedr. cookies og privatlivspolitik på easyfixshop.dk

Vi indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

– Ved brug af såkaldte cookies – læs mere i vores Cookiepolitik.

– Ved at brugeren selv afgiver oplysninger – læs mere i vores Privatlivspolitik.

Ved at benytte www.easyfixshop.dk, accepterer du samtidig, at vi bruger cookies.

Hvad er EasyFix's handelsbetingelser?

Handelsbetingelser

Om virksomheden
www.easyfixshop.dk ejes og administreres af EBS Drift ApS
CVR nr. 32887848

Postadresse
EBS Drift ApS

Ulvevej 25
DK-4622 Havdrup
Tlf: 25 69 79 49

Alle viste produktpriser hos easyfix.shop er angivet i danske kroner (DKK) og eksklusiv moms samt forsendelse.

Når du handler med easyfix.shop indgås aftaler på dansk.

Betaling
EasyFix modtager betaling via:
– Dankort, VISA Dankort, MasterCard og Maestro
– Mobilepay

Betalingen vil ved brug af betalingskort først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Når du handler på vores hjemmeside, gemmer vi alene de oplysninger, der er nødvendige for at levere den bestilte vare. Vi har ikke mulighed for at videregive kort oplysninger, trække et beløb flere gange eller lign. Du kan læse mere om køb på nettet her.

Vi bruger cookies til bl.a. at give dig en bedre købsoplevelse, og vi er forpligtet til at sørge for, at dine oplysninger er sikret. Læs mere om vores brug af cookies her.

Fortrydelsesret
Som forbruger har du ret til 14 dages fortrydelsesret på varer købt online. Det betyder, at du kan returnere en vare, og at produktet skal være i samme kvalitet, mængde og stand, som da du modtog det.

Ydermere skal varen og emballagen returneres i samme stand, som da du modtog den. Originalemballagen skal du medsende i ubeskadiget tilstand.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Du kan få refunderet det beløb, du har indbetalt til hos, hvis du fortryder dit køb. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi købsbeløbet på de returnerede produkter, uden unødig forsinkelse og inden 14 dage – ofte fem dage efter -, efter vi har modtaget varen retur. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur. Husk at få en kvittering for indlevering af pakken, da denne tjener som bevis for din returnering.

Er du i tvivl om, hvordan du gør brug af fortrydelsesretten, kan du kontakte os:

Email: 
Telefon: 25 69 79 49

Returvaren sendes til:

EBS Drift ApS
Ulvevej 25
DK-4622 Havdrup

Du hæfter således selv for fragten, når du sender varer retur. Hos EasyFix yder vi ikke returlabel.

Reklamation
EasyFix yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven: omfattende mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles EasyFix inden for rimelig tid, efter fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. Kontakt venligst kundeservice med evt. dokumentation for fejlen eller manglen i form af billede eller video. Vi vender efterfølgende tilbage med instruktioner.

I tilfælde af eventuelle tvister følger vi Forbrugerklagenævnets afgørelse.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Email: 
Telefon: 25 69 79 49
Adresse: EBS Drift ApS, Ulvevej 25, DK-4622 Havdrup.

Bemærk at EasyFix ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Ved reklamation har du som udgangspunkt ret til at få erstattet den købte vare med et tilsvarende produkt.

Privatlivspolitik
Læs vores Privatlivspolitik i fuld længde under Er mine data sikre hos EasyFix?

Levering
EasyFix sørger for levering med DSV Road til modtager på den hurtigst mulige dato efter bestilling. Rettidig levering forudsætter dog at DSV Road overholder dag-til-dag-levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos DSV Road, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender EasyFix naturligvis en ny leverance uden beregning. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af DSV Roads målsætning om dag-til-dag-levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage.

Vi leverer til hele Danmark. Alle leveringer sendes med DSV Road. Fragtprisen vil være afhængig af pakkens vægt, og hvor pakken skal sendes til. Ved bestilling over 10.000 kr. er forsendelsen gratis. Leveringstiden er den forventede leveringstid oplyst ved kassen.

Husk, at du som forbruger har ret til at hæve et køb og få dine penge retur i tilfælde af forsinket levering. Levering skal ifølge Købeloven ske senest 30 dage efter, du har bestilt din vare, medmindre andet er aftalt. Dette gælder både bestillinger hos fysiske butikker og på nettet. Hvis du i tilfælde af forsinket levering ønsker at hæve købet, har du ret til at få dine penge retur inden 14 dage.

Husk, at det også er muligt at afhente ordrer fra vores lager på Ulvevej 25, 4622 Havdrup.

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via http://www.forbrug.dk.

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores mailadresse .

I tilfælde af eventuelle tvister følger vi Forbrugerstyrelsens afgørelse.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 01.08.2021

Er mine data sikre hos EasyFix?

PRIVATLIVSPOLITIK

1. GENERELT
1.1 EBS Drift ApS (“EasyFix”, “easyfixshop.dk”, “vores”, “os” eller “vi”) er dataansvarlige for behandlingen af de personoplysninger, vi har modtaget fra dig. Vores kontaktoplysninger kan ses under punkt. 7 på denne side.

1.2 Dette er en forklaring på, hvordan EBS Drift ApS indsamler og behandler oplysninger, der vedrører dig, herunder til hvilke formål, hvordan vi sikrer de oplysninger, vi modtager, og hvilke rettigheder du har. 

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI OG TIL HVILKE FORMÅL, OG HVORDAN BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER I OVERENSSTEMMELSE MED GÆLDENDE LOVGIVNING
2.1 Når du besøger hjemmesiden easyfixshop.dk, indsamler vores system automatisk oplysninger om dig og din brug af vores hjemmeside. De data, systemet registrerer, er blandt andet oplysninger om, hvilken browser du bruger, hvilke ord, produkter og kategorier du søger på, din IP-adresse, netværkslokation og informationer om din computer, mobil eller tablet, som gør det muligt for os at forbedre din brugeroplevelse og optimere easyfixshop.dk’s funktioner, ligesom vi bruger oplysningerne til at kunne foretage relevant markedsføring.

2.2 Når du tilmelder dig easyfixshop.dk’s direkte markedsføring, eksempelvis vores Facebookside, nyhedsbrev, eller lignende, registrerer vi dit navn, din mailadresse samt andre frivillige oplysninger, du selv afgiver i forbindelse med tilmeldingen. Formålet er at kunne levere relevant markedsføring til dig.

2.3 Når du køber et produkt på easyfixshop.dk registrerer vi de oplysninger, du selv afgiver, som eksempelvis dit navn, din adresse, din mailadresse, dit telefonnummer, betalingsmåde, leveringsmåde, samt hvilke produkter du har købt og eventuelt returneret til os. Disse oplysninger bliver registreret, for at vi kan levere de produkter, som du har bestilt, og desuden administrere og overholde dine rettigheder til at returnere og reklamere over en vare. Oplysninger om dine køb via vores hjemmeside indsamles desuden, så vi kan overholde lovkrav til bogføring og regnskab.

3. MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER
3.1 easyfixshop.dk overdrager oplysninger om dit navn, din adresse, din mailadresse, dit ordrenummer samt leveringsønsker til DSV Road, som varetager fragten og leveringen af de varer, du har købt hos os. Disse oplysninger udveksles mellem EasyFix og transportøren via myDSV.

3.2 Da vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift, forbedringer på hjemmesiden, indsamling af permissions til udsendelse af nyhedsbreve, deltagelse i konkurrencer, relevant markedsføring samt bedømmelse af vores virksomhed og produkter, kan oplysninger om dit navn og din mailadresse blive betroet til disse. 

4. DINE RETTIGHEDER
4.1 For at skabe åbenhed og gennemsigtighed omkring vores behandling af dine personlige oplysninger skal vi som dataansvarlige oplyse dig om dine rettigheder.

4.2 Indsigtsretten

4.2.1 Du har til enhver tid ret til at bede om at få oplyst, hvilke data vi har registreret om dig, hvilke formål dine data tjener, hvilke kategorier af personlige oplysninger vi har registreret om dig, hvem der modtager og behandler oplysningerne, samt hvorfra vores data om dig er indsamlet.

4.2.2 Du har ret til, pr. mail, at få tilsendt en kopi af de personlige oplysninger, vi har registreret og behandler om dig. Ønsker du at få tilsendt sådan en kopi, skal du sende vores en skriftlig anmodning på . Vi fremsender udelukkende personlige oplysninger, som knytter sig direkte til den mailadresse, anmodningen er sket på.

4.3 Retten til berigtigelse

4.3.1 Du har ret til at få ukorrekte personoplysninger om dig selv korrigeret af os, så vi ikke anvender fejlagtige informationer om dig, når du benytter virksomhedens services. Hvis du opdager, at der er fejl i de oplysninger, vi har registreret om dig, skal du gøre os opmærksomme herpå via skriftlig henvendelse på mail til os, så vi kan rette fejlen.

4.4 Retten til sletning

4.4.1 Du har i visse tilfælde ret til at få alle eller dele af dine personoplysninger slettet af os. Det gælder eksempelvis, hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har noget juridisk grundlag for at fortsætte behandlingen af dine data. Hvis en fortsat behandling af dine personlige oplysninger er nødvendig, det kan for eksempel være i tilfælde, hvor vi skal overholde vores juridiske forpligtelser, for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares i forbindelse med politiefterforskning, er vi ikke forpligtede til at slette de oplysninger, vi har registreret på dig.

Sletning af personlige oplysninger kan kun ske med tilbagevirkende kraft. Anmoder du om at få dine oplysninger slettet, skal du være opmærksom på, at der på ny vil blive indsamlet oplysninger om dig, hvis du benytter dig af vores virksomheds ydelser eller services i fremtiden.

4.6 Retten til dataportabilitet

4.6.1 Du har i visse tilfælde ret til at få en kopi af de personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et maskinlæsbart format, ligesom du har ret til at overføre personoplysninger om dig selv til en anden dataansvarlig.

4.7 Retten til indsigelse

4.7.1 Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige oplysninger med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering, segmentering og analyse, som vi foretager for at kunne gøre vores kommunikation og markedsføring relevant i forhold til dig.

4.8 Retten til at tilbagekalde samtykke

4.8.1 Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke til direkte markedsføring, eksempelvis nyhedsbreve. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, skal du rette skriftlig henvendelse til os på 

4.9 Retten til at klage

4.9.1 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby over vores virksomheds behandling af dine personlige oplysninger. Din klage skal i den forbindelse indgives enten skriftligt pr. mail til eller telefonisk på +45 33 19 32 00.

SLETNING AF PERSONDATA
5.1 Oplysninger indsamlet om din brug af easyfixshop.dk, vil efter en samlet periode på 2 år enten blive slettet eller udelukkende være tilgængelige i anonymiseret form, således at de ikke kan spores tilbage til dig. Dette forudsætter dog, at du i denne periode ikke har interageret med vores virksomheds services, herunder besøgt vores hjemmeside, foretaget køb via vores hjemmeside, deltaget i konkurrencer, læst eller klikket på mails og annoncer mm.

5.2 De personoplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med køb, du har foretaget på easyfixshop.dk, vil som udgangspunkt blive slettet eller anonymiseret, så de ikke kan spores tilbage til dig. Dette forudsætter dog, at du ikke har interageret med vores virksomheds services, herunder besøgt vores hjemmeside, foretaget køb hos os, deltaget i konkurrencer, læst eller klikket på mails og annoncer mm. Oplysningerne kan dog gemmes i længere tid, hvis vi vurderer at have et legitimt behov for at opbevare dem.

5.3 Virksomhedens regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår, så vi kan opfylde bogføringslovens krav om opbevaring af regnskabsmateriale.

5.4 De personoplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med din interaktion med vores kundeservice, vil blive slettet 2 år efter din sidste henvendelse til os.

6. SIKKERHED
6.1 EBS Drift ApS har gennemført alle de anbefalede tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personlige oplysninger uden hensigt eller på ulovlig vis bliver destrueret, bortkommer, bliver ændret, forringet, misbrugt eller kommer uvedkommende i hænde eller til kendskab.

6.2 Det er udelukkende medarbejdere, som har et berettiget behov for at tilgå dine oplysninger for at udføre deres arbejde, der får adgang til dine persondata.

7. KONTAKTOPLYSNINGER
7.1 EBS Drift ApS er dataansvarlig for de personoplysninger, som indsamles via vores hjemmeside.

7.2 Hvis du ønsker at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt. 4, eller hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til vores virksomheds persondatapolitik, kan du kontakte:

EBS Drift ApS

Ulvevej 25

DK-4622 Havdrup

Mail: 

Telefon: +45 25697949

 

8. VERSIONER
8.1 Dette er version 1 af EBS Drift ApS’ persondatapolitik dateret den 01.08.2021